A Csaba Királyfi székely nemzeti opera ősbemutató eredeti hanganyagának dupla CD-je elkészült, amely korlátozott számban kiadásra is került. A lemez bemutatója illetve sajtótájékoztatója ez alakalommal Kabán lesz megtartva a Kabai Nyári Színház próbatermében 2011. december 16-án este 18 órás kezdettel. 


Szeretném felhívni a figyelmet, hogy ez nem színpadi előadás, hanem a cd lemez bemutatása. Ezen kívül itt lesz a szerző, G. Nagy István Ilián, aki többek között beszél a darabról és a Hun-Magyar-Székely kapcsolatról. Továbbá az egyetlen kabai főszereplő is vendége lesz e nemes rendezvénynek, Lukács"Rocker" Zsolti személyében, aki rövid élmény és eseménybeszámolót tart a kedves érdeklődőknek. 
A darabot hangszerelte Bene Zoltán és Gáspár Álmos, dobok Karácson Zsolt, hegedű és brácsa Fazekas Levente, gitárok Gáspár Álmos és Tóth László, basszusgitár Szakál Attila, billentyűk Bene Zoltán. A stúdiómunkákat Szakál Attila végezte. A forgatókönyvet, a verseket, a dalokat G. Nagy István Ilián írta.
A bemutató után lehetőség lesz a cd-k meghallgatására, megvásárlására, melynek fejében a szereplők dedikálják is a hanganyagot tartalmazó CD-ket. A lemez ára 3500ft...