Szeretettel és tisztelettem meghívunk Benneteket Kövesi Péternek a Tarandus Kiadónál közelmúltban megjelent két könyve bemutatójára, 2011. december 8-án (csütörtökön) 18 órára az Alexandra Könyvesház boltjába. (Debrecen, Piac u. 34-36.) Nagyon örülnék, ha megtisztelnétek a jelenlétetekkel.
„A Pilis-összeesküvés” című, a szerző megjelölése szerint „nem egészen fantasztikus” regény, a közeljövőben játszódik, és arról szól, hogy a szereplők a magyar szakrális hagyományok segítségével miként tudják megváltoztatni a fogyasztói társadalom elembertelenedett, manipulált világát. A kalandos történetben – amely természetesen a Pilis hegyei között játszódik – szerepet kapnak a régmúlt táltosai, Attila kardja, a Szent Korona, és egy titokzatos könyv is.
Az „Utazások ezotériában” egy esszékötet, amely egybegyűjtve tartalmazza a szerző eddigi legjobb írásait a spiritualitás, ezotéria, gyógyítás-gyógyulás és a hétköznapok lélektanának témáiból. A beszélgetést Barta Éva újságíró vezeti. Közreműködnek: a Rocksuli Ütősök.