A pizza rajongói alapvetően két táborra oszthatók. Magyarországon a
vastag tésztájú, „melegszendvics" jellegű, kechup és trappista sajt
felhasználásával készített pizza terjedt el hamarabb, ezért sok ember
ezt szokta meg, és ezt szereti.
Ezzel szemben a debreceni La Prima étterem dolgozói a
pizza készítését Milánóban tanulták, ezért elkészítéséhez vékony,
roppanós tésztát enyhén ízesített paradicsomszószt és mozzarella sajtot
használnak, így az eredeti olasz pizzát kedvelőknek igazi csemegével
szolgálnak.
A másik közkedvelt ételük a szendvics. Persze nem a hétköznapi,
zsemlével vagy kiflivel készült szendvics, hanem olyan, amelyet minőségi
alapanyagokkal, az üzletben készített ciabatta lepényekbe töltve
kínálnak. Kóstoljátok meg, de vigyázat már az első elfogyasztása tartós
függőséget okoz! :)
A La Prima Pasta & Caffé sok szeretettel várja az eredeti olasz pizza rajongóit, és mindazokat, akik fogékonyak az olasz konyha ízeire, legyenek akár diákok, akár a belvárosban járó, lakó vagy dolgozó emberek.
Arrivederci!
La Prima Pasta & Caffé
Debrecen, Kossuth u. 11.
www.pizzamenudebrecen.com
A La Prima Pasta & Caffé sok szeretettel várja az eredeti olasz pizza rajongóit, és mindazokat, akik fogékonyak az olasz konyha ízeire, legyenek akár diákok, akár a belvárosban járó, lakó vagy dolgozó emberek.
Arrivederci!
La Prima Pasta & Caffé
Debrecen, Kossuth u. 11.
www.pizzamenudebrecen.com

0 Megjegyzések