Három férfi tört be egy nyírábrányi épületbe, ahonnan több mint 600 ezer forint értékben loptak, a rendőrök azonban hamar elfogták őket.


Bejelentés érkezett a rendőrségre november 14-én délelőtt arról, hogy valaki betört egy nyírábrányi épületbe. A sértett elmondta, hogy ismeretlenek több százezer forint értékben különböző elektronikai eszközöket vittek el - olvasható a rendőrség közleményében.

Mint írták, az egyenruhások a jelzést követően azonnal a helyszínre mentek és adatot gyűjtöttek, amelynek eredményeként egy órán belül azonosították a feltételezett elkövetőket. A 18, 19 és 22 éves helyi lakosokat még aznap előállították, és lopás bűntette miatt kihallgatták. A nyomozók a három férfit bűnügyi őrizetbe vették, az ellopott műszaki cikkeket pedig lefoglalták, és visszaadták a tulajdonosnak. Mindhárman beismerő vallomást tettek.

Lopás bűntett miatt indult eljárás velük szemben. A vámospércsi rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, az iratokat pedig bíróság elé állítási javaslattal megküldték az ügyészségnek.